Seuraa kalenterisivua, tämä täydentyy sitä mukaan kun saadaan päiviä sovittua eri valmentajien ja kurssittajien kanssa syksyksi. Hevosten vuokraus on mahdollista aina silloin kun tallin hevoset eivät  ole muussa käytössä, esimerkiksi kaikki sunnuntait kun muuta toimintaa ei ole. Kysy erikseen; vuokrauksesta sovittava aina tallihenkilökunnan kanssa!

Syyskuu

Vakiotunnit normaalisti viikottain tiistai-lauantai. Maanantaille mahdollista järjestää talutuksia tilauksesta tai tarpeen vaatiessa muutakin toimintaa (Esim. tutustu hevoseen hetki, sisältäen harjausta ja hevosen hoitoa, halutessa pienimuotoinen ratsastusosuus. Soita ja kysy!)

Syyskuun aikana  Heppakerho aloittaa toimintansa. Infoa tulee lisää lähiaikoina!

su 1.9. Seppälän Ratsastuskoulu Oy aloittaa virallisesti toimintansa Seppälän talleilla

ti 3.9. Vakiotuntikausi alkaa. Varaa paikkasi, mukaan voi ilmoittautua koko syksyn ajan!

su 8.9. Tallin estekurssi, pitäjänä Tiia Tartia. Ilmoittautuminen alkaa pian, seuraa nettisivuja, Facebook-sivuamme ja tallin ilmoitustauluja!

su 15.9. AVAJAISET, tapahtuma avoin kaikille. Talutusratsastusta, toiminnan esittelyä, uudet yrittäjät tavattavissa. Ratsastusnäytös ja pientä purtavaa. Tervetuloa

su 22.9. Marielle Hacklin valmentaa Seppälässä. Tallin hevoset käytettävissä. Varaa paikkasi valmennukseen Liljalta puh. 041 7074236. Tallin hevosen käyttövuokra 5 e/krt tai kysy korttitarjousta. Tallin hevonen varataan Kristalta tai Tiialta.

su 29.9. Mäntän Ratsastajien 1-tason esteratsastuskilpailut, kutsu julkaistaan myöhemmin. Tallin hevoset käytettävissä!

Lokakuu

18-20.10. Syysloman leiri

la 26.10. Ratsastajien hätä-ensiapu 4h, osa 1. Kaksiosainen kurssi (2x2h), voi osallistua molempiin päiviin tai vain toiseen. Kummankin päivän suorituksesta saa SPR:n hätäensiapukortin (4h). Tarkemmat kurssitiedot lähiaikoina.

Marraskuu

la 2.11. Ratsastajien hätä-ensiapu 4h, osa 2. Kaksiosainen kurssi (2x2h), voi osallistua molempiin päiviin tai vain toiseen. Kummankin päivän suorituksesta saa SPR:n hätäensiapukortin (4h). Tarkemmat kurssitiedot lähiaikoina.

su 3.11. 1-tason koulukilpailut, järjestäjänä Mäntän Ratsastajat ry. Kutsu julkaistaan myöhemmin. Tallin hevoset käytettävissä!

Joulukuu

pe 6.12. Kati Johanssonin valmennukset

Vakiotuntien osalta syyskausi loppuu 22.12 ja kevätkausi alkaa tiistaina 7.1.2020!

Top