Tunnukset

Tunnus vaatii sähköpostin, voiko samalla sähköpostiosoiteella tehdä perheen kaikille ratsastaville jäsenille tunnukset?

Jokaisella tunnuksella tulee olla sähköpostiosoite ja yhtä sähköpostiosoitetta voi käyttää vain yhteen tunnukseen. Järjestelmä käyttää sähköpostiosoitetta tunnusten yksilöimiseen.

Suosittelemme jokaiselle perheen ratsastajalle omaa tunnusta. Mikäli kuitenkin haluatte esim. vanhemman ja lapsen käyttävän samaa tunnusta, muistakaa tiedottaa siitä tuntiopettajaa. Tuntien ohjaajat ja opettajat saavat siis tuntivarausjärjestelmästä tiedon, ketkä ovat tunnille tulossa.

Tuntien varaaminen ja peruuttaminen

Pitääkö jokainen vakiotunti varata erikseen?

Jokainen tunti pitää varata erikseen. Ennalta tietämilleen lomaviikoille ei kannata varata tunteja. Vakiotunnit sovitaan Kristan kanssa.

Voiko järjestelmästä varata irtotunteja?

Voi varata myös irtotunteja, mutta käyttöönottovaiheessa pitää kaikki irtotuntivaraukset tehdä myös puhelimitse tai viestillä. Kun kaikki vakiotuntien ratsastajat ovat ottaneet järjestelmän käyttöön, näkee varattavina olevat irtotunnitkin järjestelmästä. Kannattaa siis nyt jo seurata järjestelmää ja havaitessa mahdollisuuden siellä, tiedustella puhelimitse. Irtotunti varauksen voi tehdä järjestelmästä.

Miten peruutan varatun tunnin?

Tuntivarauksen voi peruuttaa järjestelmästä viimeistään 14 h ennen tunnin alkua. Tällöin tuntikortille palautuu käytetty tunti. Alle 14 h peruutetuista tunneista veloitetaan normaali tunnin hinta tai ratsastuskerta tuntikortilta.

Sairastumisten sekä vastaavien tilanteiden vuoksi ratsastustunnilta poissaolosta ei veloiteta tuntimaksua eikä ratsastustuntia tuntikortilta. Mikäli sairastut äkillisesti, ilmoita poissaolostasi puhelimitse. Tallihenkilökunta huolehtii ratsastustunnin palauttamisen tuntikortillesi tarvittaessa.

Voinko varata irtotunteja varauskalenterista?

Vakiotuntien varaukset ovat ensisijaisesti niille, jotka ovat varanneet vakiotunnit. Irtotunteja voi varata varauskalenterista, kun varattavaan tuntiin on alle 3 päivää aikaa. Mikäli haluat varata irtotunnin yli 3 päivää tunnin alkuun, ole yhteydessä puhelimitse ja varmistamme vakiotuntien tilanteen.

Maksaminen

Millä voin maksaa ratsastustunnit?

Ratsastustunnit voi maksaa käteisellä, tilisiirrolla (lasku) sekä liikuntaseteleillä.

Tuntivarausjärjestelmässä voi maksuna käyttää 5x- ja 10x-kortteja, jotka on etukäteen ostettu. Tällöin tuntivarausta tehdessä valitaan 5x- tai 10x-kortti.

Tuntikortteja (5x- ja 10x) voi käyttää vakiotunteihin sekä irtotunteihin. Lisäksi 5x- ja 10x- kortteja voi käyttää erilaisiin tapahtumiin ja yksityistunteihin; näistä lisätietoa tunti-ilmoitusten yhteydessä.

Miten tilaan 5x- tai 10x-kortin

5x- ja 10x-kortit voi tilata sähköpostitse laskutus (at) seppalanratsastuskoulu (poista välilyönnit ja käytä @-merkkiä) tai soittamalla Ratsastuskoulun puhelimeen. Voit myös käyttää yhteydenottolomaketta, muista tällöin laittaa kaikki yhteystietosi, jotta voimme varmistaa ennen laskutusta sinun tilanneen tuntikortin.

Nopeimmin kortin saa sähköpostitse tilaamalla.