Kursseista

Tallimme tiloissa järjestämme erilaisia kursseja hevosten käsittelystä, ratsastuksesta, hoidosta tai hevosalaan muuten liittyen. Kurssit voivat sisältää ratsastusta tai olla luentoja tai muuta toimintaa, kurssin sisällöstä ja tarkoituksesta riippuen. Ilmoittautuminen kursseille kerrotaan kurssin tiedoissa, seuraa siis ilmoittelua ja sivustoa!

Alkeiskurssit

Alkeiskursseja järjestetään syksyllä 2019 aikuisille ja lapsille ( (lasten oltava vähintään koululaisia). Kurssi on sopiva tapa aloittaa ratsastusharrastus tai tutustua ratsastuksen ja hevosten maailmaan. Alkeiskurssit sisältävät 5h ratsastusta sekä hevosenkäsittely teoria/käytännön harjoittelu kerran. Alkeiskurssilaisten toivomme osallistuvan Heppakerhoon.

Tenavakurssi

4-7-vuotiaille tarkoitettu vähintään 15 min mittainen ratsastus, jaksamisen mukaan 30 min. Lapsen tasapaino riittää istumaan hevosen selässä, tenavakurssilla opetellaan hevosen selässä olemista ja tehdään helppoja käyntitehtäviä. Vanhemmat ovat tervetulleita oman uskalluksen mukaan avustamaan ratsukkoa. Tallin puolesta hevosella yksi avustaja.

Estekurssit

Estekurssi junioreille! Syyskuun loppu 

Muita kursseja

Muita kursseja järjestetään kysynnän mukaan. Seuraa niistä tiedotusta Facebook-sivullamme. 

Valmennusta

Tallillamme käy kuukausittain valmentamassa erilaisia hevosalan ammattilaisia. Alla sovitut päivämäärät ja valmentajat. Tallimme kisatiimille järjestämme kuukausittain valmennuksia.

Kurssittaja! Oletko tiloja vailla? Ota yhteyttä ja sovitaan ajankohta!