r. Eepos

Opetushevonen EeposEepos on vuonna 2005 syntynyt eestiläinen ratsuponi. Sk 142cm. Eepos on työskennellyt Seppälän tallilla opetushevosena jo useamman vuoden ja se on ponimaisuudestaan huolimatta luotettava tuntihevonen. Eepoksella esteet taittuvat 80 cm asti ja koulupuolella se on noin heB tasoinen. Askellajit ovat mielyttävät ja tasaiset. Poni nauttii maastoilusta myös ja sitä on helppo käsitellä.

kuva: Tanja Ukkonen/ tanjaukkonen.kuvat.fi

 

t. Henomele ”Hellu”

Opetushevonen HenomeleHellu on syntynyt vuonna 2003 ja rodultaan latvialainen puoliverinen. Sk 163cm. Hellulla on takanaan useampi vuosi opetushevosena ja se onkin ehdottoman luotettava työssään. Hellu on koulutustasoltaan helppo A ja esteitä hyppää 80cm tasolla. Luonteeltaan ennemmin laiska kuin reipas mutta herättelyn jälkeen erittäin miellyttävä ratsastaa. Hellu toimii myös maastossa moitteettomasti ja kiltti käsitellä.

kuva: Tanja Ukkonen/ tanjaukkonen.kuvat.fi

 

t. Beira

Opetushevonen BeiraBeira on ulkomailta tullut puoliverinen ratsutamma, syntynyt vuonna 2011. Sk 163cm.  Beira on lempeä jättiläinen. Ratsastettavuudeltaan se on miellyttävä ja reipas. Beira omaa isot askellajit ja rakastaa esteitä. Koulutustasoltaan se on tällä hetkellä helppo C-B. Beira on lasten sekä aikuisten suosikki.

kuva: Tanja Ukkonen/ tanjaukkonen.kuvat.fi

 

t. Iga ”Iines”

Opetushevonen IinesIga on vuonna 2006 syntynyt puolalainen ratsuponi. Se on koulutettu heA tasolle ja hyppää mielellään esteitä 80 cm tasolle saakka. sk. 130cm. Poni on reipas mutta osaa paljon kun ratsastaja tietää mitä vaatii. 

om. Sofia ja Kati Kiirasmaa
kuva: Tanja Ukkonen/ tanjaukkonen.kuvat.fi

 

r. Sirkustemppu


Opetushevonen SirkustemppuTemppu on vuonna 2015 syntynyt suomenhevosruuna ja se on tallin yrittäjän Krista Ahvenjärven oma kasvatti. Sk. 155cm.  Temppu suorittaa koulua hec-b tasolla ja hyppää esteillä 80cm.


om. Krista Ahvenjärvi 
kuva: Tanja Ukkonen/ tanjaukkonen.kuvat.fi

 

t. Saulute ”Salli”

2014 syntynyt risteytysponitamma. Säkä noin 135cm. Koullutustaso Sallilla heB, esteillä re 80cm. Pieni ja pippurinen estetykki. 

Kuva: Tiia Tartia 
 
 
 
 
 

r. Roayl Highness ”Hessu” 

 
 
2005 syntynyt pv. sk 160cm.
Koulutettu vaB tasolle, esteillä 80cm. 
Touhukas ilopilleri!
 
 
 
 
 
 
Kuva: Alma Häyrinen

 

 

t. Princesna, ”Sessa”

S. 2013, puola

Aloittelee tuntiratsun uraa. 165cm tamma, joka sopivasti virkeä ja sopivasti diesel-malli. 

 

 

r. Johtaja 

 
 
Omalla moottorilla liikkuva 
suomenhevosruuna. Tekee hec asiat. 

 

Kuva: Alma Häyrinen

 

r. Karatas ”Tarmo” 

Syntynyt 2005, sk 165cm. Koulua tekee heA tasolla, toimii niin aikuisilla kuin lapsilla. Kiltti käsitellä. Monen suosikki.