Eepos

Eepos on vuonna 2005 syntynyt eestinhevosruuna. Säkäkorkeus 142cm. Eepos on työskennellyt Seppälän tallilla opetushevosena jo useamman vuoden. Ponimaisuudestaan huolimatta luotettava tuntihevonen. Eepos on helppo B tasoinen ja hyppää 80cm. Askellajit ovat miellyttävät ja tasaiset. Eepos nauttii myös maastoilusta ja sitä on helppo käsitellä.

Kuva: Tanja Siltanen

 

Beira

Beira on ulkomailta tullut puoliverinen ratsutamma, syntynyt vuonna 2012. Säkäkorkeus 163cm. Beira on lempeä jättiläinen. Ratsastettavuudeltaan se on miellyttävä ja reipas. Beira omaa isot askellajit. Koulutustasoltaan se on tällä hetkellä helppo C-B. Beira on lasten sekä aikuisten suosikki.

Kuva: Tanja Siltanen

 

Iga

Iga on vuonna 2006 syntynyt puolalainen ratsuponi. Se on koulutettu helppo A tasolle ja hyppää esteitä 80 cm tasolle saakka. Säkäkorkeus 130cm. Poni on reipas ja osaa paljon kun ratsastaja tietää mitä vaatii. 

Kuva: Tanja Siltanen

 

 

Sauluté ”Salli”

2014 syntynyt risteytysponitamma. Säkäkorkeus 135cm. Koulutustasoltaan helppo B, esteillä 80cm. Pieni ja pippurinen estetykki. Salli sopii sekä alkeisille että kokeneille ratsastajille!
Kuva: Tanja Siltanen
 
 
 
 
 
 

Royal Highness ”Hessu” 

Hessu on 2005 syntynyt puoliverinen ruuna. Säkäkorkeus 160cm. Koulutettu vaativa B tasolle, esteillä 80cm. Touhukas ilopilleri! Omaa isot liikkeet.
 
Kuva: Tanja Siltanen

 

 

 

 

Volüüm ”Vellu”

                                       Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Snapchat-1611367476-edited.jpg

Vellu on 2017 syntynyt eestinhevonen. Säkäkorkeus 138cm. Monen suosikki! Hyppää 60cm ja on helppo C tasoinen.

Kuva: Tinja Sillanpää